happiness is the key for success.

 
 
Varit en tuff helg, för hemlängtan blandat med inte mycket att göra är ingen bra combo. En av mina närmsta vänner firade sin nittonårsdag i helgen och jag var inte där och firade med henne, vilket verkligen gjorde fredag och lördag himla tråkiga. Jag önskar henne verkligen allt gott och jag är så glad att jag fick lära känna henne där för tre år sedan. Saknar hennes förklaringar till allt, hennes förstålse och hur hon kunde pusha mig på ett vis som ingen annan kan. Jag saknar henne, Men grattis på födelsedag Maisan, du som fattar. Jag hoppas du haft en toppen födelsedag.  
 
Söndag har varit seg, och jag känner mig inte riktigt frisk. men skypade med Marcus en sväng och senare träffade jag Fanny. Blev något piggare efter prat om framtida resor, och så åkte vi iväg till ett ställe som sålde svenskt godis. Blev frozen yoghurt och taco bell till middag, nu har jag under hela kvällen legat och kollar aftermovies på Ultra Music Festival och drömt mig bort för i slutet på mars, är jag där minsann!!  Ska bara köpa biljett, boka flyg och boende först.. haha. Men vi kommer ha det as bra. Ska även försöka hitta en weekend cours i San Fransisco nu i vår så jag får bort fyra av mina sex credits. Köpa mig ett skidpass, och hyra skidor för säsongen sen är jag done.
 
Ny vecka imorgon, skulle behöva lite energi för känner mig hängig och inte jätte glad, samtidigt som det känns fel att skriva det, för varför ska jag inte vara glad? jag lever toppen livet här borta, jag hinner träna, jag är frisk och jag får uppleva en massa nya saker hela tiden. Men jag antar att allting här börjar bli en vardag och det är svårt när vissa dagar verkligen kör slut på all energi som man har. Med språk, och barn som inte alltid är så glada som jag önskar. och regler jag inte vanligtvis är van vid. det blir lite mycket ibland bara.