De senaste månaderna.

De senaste månaderna har gått fort och jag vill ju så gärna uppdatera här men livet kommer emellan och jag hinner knappt med mig själv. I början av detta år slogs jag sönder och samman när min älskade mormor gick bort och lämnade mig och många fler med en stor saknad. Hon har varit en stor del av mitt liv och jag ska inte ljuga och säga att det är enklare idag när jag tänker på att hon inte finns kvar i livet. Hon har varit en stor del av mitt liv och en förebild, min älskade mormor. Så i all den där jobbigheten hann jag fylla 21 utan att jag hann med. och så började Marcus GMU:n och en massa pendlande fram och tillbaka för hans del har det blivit. 
 
Vinterns snöblask och mest gråtråkigamoln har varit långdragna och det tog sin tid innan vårens solstrålar började hitta ut. Varit i Åre och åkt skidor, massor med afterski och såklart skulle jag ramla så jag slog i foten, har ganska nyss kommit igång med träningen igen.. och försöker verkligen komma i form, har skickat in formulär till polishögskolan och ska faktiskt få göra fys-testerna nu i slutet på april, så håller tummarna. Gjorde även högskoleprovet igen nu för andra gången och hoppas på bättre resultat än förra gången. Till hösten hoppas jag på att få plugga eller göra något. Har jobb till sista augusti och fått två veckor semester i sommar vilket jag verkligen ser fram emot, jag och Marcus har bokat resa till Grekland, Så en av semesterveckorna ska vi bara vara vi och verkligen njuta! 
 
Nu känns det verkligen som att våren är pågång och jag ser så mycket fram emot det, har varit ett trögstartat år med mycket som gjort ont och varit jobbigt. Men nu i början på april har jag så mycket att se fram emot, ett öppnare jag känner mig så redo för lite varmare perioder, dom gör mig alltid gladare. 
kram så hörs vi förhoppningsvis snart igen!