novell

jag smygkollade på honom mitt första gymnasieår.
bara smygkollade, för närmare än så får man aldrig komma förbjudna andraringspojkar. fnittrade när han passerade i skolkorridoren, bläddrade bland hans åtta profilbilder på facebook och lyssnade i hemlighet på hans spotifylistor med tvåsiffriga subscribers. Han log någon gång mot mig i korridoren, kollade lite extra ibland och jag levde i lyckorus i flera timmar efter det. Trots allt det där visste jag och precis alla andra på skolan att han var förbjuden, han hade flickvän.

1 Anonym:

skriven

om han va så jävla förbjuden, varför förstöra det för dom?

2 Anonym:

skriven

uppenbarligen njuter du av att ha förstört något som var jävligt bra? patetiskt är vad det är.

3 Anonym:

skriven

för det var nog hennes fel också ?

ni tror inte att det var han själv också?

tycker ni inte ska yttra er, för egentligen vet inte ni ett skit av vad som har hänt.

4 Anonym:

skriven

om det nu var "så jävla bra" skulle det inte ens ha blivit som det blev, tänk på de ni!!!

5 Anonym:

skriven

om ni aldrig skulle lagt er i något som inte har med er att göra hade det aldrig blivit såhär, det kan ni ta och tänka på

6 Anonym:

skriven

inte riktigt vårat fel att det blev såhär sörru!

men va äre, skolavslutningen och nu äre höstlov. tycker alla bara glömmer det och lever livet lite vaaaaa

7 Anonym:

skriven

kanske är lätt för någon av er att säga som aldrig haft ett seriöst förhållande. skulle någon av er haft det hade ni kanske tänkt efter lite och vetat att det krävs en hel del för att glömma bort någon man haft i två jävla år? lev livet ni, i slutet straffar det varenda en av er

8 Anonym:

skriven

och vad vet du om att vi inte skulle haft ett seriöst förhållande ? kan jag säga att jodu. och klart som fan att vi fattar att man inte glömmer någon på bara någon månad. det menar jag inte heller. menar bara det att du inte behöver sitta och hacka på julia längre, för det spelar ingen roll längre. och varför skulle man straffas för att leva livet? tror jag inte man gör sörru. så dom dagarna då allt är lite mer bortglömt än vissa andra, då kan du leva livet !!!!!

9 Anonym:

skriven

leva livet gjorde jag innan era ansikten kom in i bilden. skaffa er lite mer fakta om hur saker och ting verkligen ligger till innan någon av er skriver massa jävla skit. ni vet ingenting och skulle ni göra det hade ni kanske inte varit så jävla kaxiga. herregud, växa upp, det är något ni verkligen behöver. godnatt på er små tjejer

10 susanna:

skriven

alltså vad fan är problemet? varför ens läsa hennes blogg längre, bara för att hitta saker att vara arg för? desperat är var det är. du/ni har ingenting med det här att göra längre, så varför kommentera en jävla massa skit och hacka på henne? så patetiskt!

11 Anonym:

skriven

hahaha, kanske du också borde göra bruden. tänk lite innan du skriver något ;) väx upp själv, inte vi som kommenterar på något du egentligen inte ens är säker om vad det handlar om. sov så gott du, puss och kram.

12 Anonym:

skriven

Alltså hur orkar du fortsätta vara besatt av någon du inte ens känner, gå in på hennes blogg och kommentera inlägg? Det finns inte i din hjärna att det är du som verkar patetisk och rent ut sagt desperat efter något som ska ge dig mer 'tyck-synd-om-mig' effekt? Det räcker med att du redan skyllt ifrån dig på alla andra i din omgivning för att du ska få agera offer, du behöver inte gå in på en tjejs blogg du inte vet någonting om bara för att du vägrar inse sanningen om vem som förstörde "nåt som var så jävla bra". Det slår dig inte att ni var två personer om det där förhållandet, du och han, och att det antagligen är ni som sabbade det och inte någon annan tjej? Om det ens fanns en tanke på någon annan tjej från hans sida var det antagligen redan slut där? Älta gärna, skiter jag fullständigt i, men lär dig att sluta skylla på nån du inte känner för att det är enklare än att skylla på honom eller dig själv.

13 Anonym:

skriven

Emma det roliga är att du är så Patetiskt desperat efter niklas att du verkligen läser julias blogg för att få reda på saker om niklas. Sjukligt stalker beteende.

14 Anonym:

skriven

jag vet inte vilken din syn på ert förhållande var, men som jag har förstått de så var ni två om de? Sen tröttna han väl antagligen på dig och hitta annat som passa honom bättre och mår med all säkerhet bättre av att slippa dig, än att släpas med nån som blir arg om han är ute för länge och skickar sina vänner för att hålla kolla på honom när han går ut på krogen. true story! hur bra kan ert förhållande ha varit om du var orolig för att han ska göra nåt med nån annan? sen tror jag med all säkerhet att det var mer hans eget beslut att göra sluta med dig än någon annans men det verkar som om inte du fattar det, jaja det var nästan två år men det var nog bara du som ansåg att det var "så jävla bra", för om det var de skulle ni säkert ha varit tillsammans fortfarande. så sluta följ någons blogg som du tror du förstörde ert förhållande när det var du själv som förstörde de!

Kommentera här: